Clicky


Waberer's koopt 1.000 nieuwe Daf vrachtwagens tijdens IAA in Hannover

Waberer's koopt 1.000 nieuwe Daf vrachtwagens tijdens IAA in Hannover
23-09-2014 15:47 | DAF | auteur De Redactie

Waberer’s International Pte. Co., één van Europa’s grootste transportbedrijven, heeft 1.000 nieuwe DAF CF en XF trucks aangeschaft om haar vloot te vernieuwen. De order werd ondertekend tijdens de IAA tentoonstelling in Hannover door György Wáberer, chairman en CEO van Waberer’s International en Ron Bonsen, lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. De voertuigen zullen dit jaar en volgend jaar worden afgeleverd. Als gevolg van deze nieuwe order zal bijna de helft van de vloot van 3.300 vrachtwagens van Waberer’s gaan bestaan uit DAF trucks. 

“We hebben opnieuw gekozen voor DAF vanwege de betrouwbaarheid, de hoge kwaliteit, het lage brandstofverbruik en de gunstige onderhoudskosten”, aldus György Wáberer, na de contractondertekening. Hij voegde daaraan toe dat met deze order ook de 3.000e truck van de Nederlandse fabrikant werd aangeschaft.

“Andere belangrijke selectiecriteria zijn de binnenruimte en het comfort van de cabines en de aanwezigheid van belangrijke veiligheidsvoorzieningen. Als één van Europa’s meest toonaangevende transportondernemingen focussen we ons op het transport over de lange afstand. Onze combinaties vervoeren de goederen van onze klanten door heel Europa. De gemiddelde afstand per rit is ongeveer 1.500 kilometer en daarom hechten we veel waarde aan de best mogelijke arbeidsomstandigheden voor onze chauffeurs. We hebben al onze trucks besteld met een ruime cabine en een uitgebreide uitrusting.”

Langdurige relatie

“Het is voor ons een grote erkenning dat één van Europa’s meest toonaangevende transportondernemingen weer voor DAF gekozen heeft”, aldus Ron Bonsen.

“De huidige overeenkomst zal de succesvolle en langdurige relatie tussen de twee ondernemingen verder versterken. We zijn er trots op de grootste truckleverancier voor Waberer’s te zijn, een onderneming die continu werkt aan het verder verbeteren van haar operationele efficiency.”