Clicky


T. Boer & zn. neemt nieuwe Coolstore 350 in gebruik

T. Boer & zn. neemt nieuwe Coolstore 350 in gebruik
23-09-2014 12:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUWEKERK AAN DEN IJSSEL - Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Kats, in bijzijn van de wethouders Van Woudenberg, Hordijk en Muller, de uitbreiding van de Coolstore 350 van T. Boer & zn. geopend. Dit gebeurde na een intensieve bouwperiode, waarbij de bedrijfsvoering ongehinderd is door gegaan.

De aanpalende nieuwbouw heeft twee verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 4000 vierkante meter en zal worden ingezet voor de verdere bereiding en verpakking van consumenten kalfsvleesproducten. Burgermeester Kats stelde het nieuwe pand in bedrijf door de verbindingsdeur tussen het oude en nieuwe gedeelte te openen. Dit onderstreept de altijd goede samenwerking tussen T. Boer & zn. en de gemeente Zuidplas.

Met 400 werknemers in twee vestigingen aan de ’s-Gravenweg is de kalfsvleesproducent de grootste werkgever van Nieuwerkerk aan den IJssel. Dankzij de verdere invulling van de specifieke klantenbehoefte was de uitbreiding van deze locatie een logische ontwikkeling.

Daar waar voorheen het meeste vlees in grote delen werd verladen en door de afnemers zelf werd verwerkt, bestaat tegenwoordig de overgrote vleesbehoefte uit kant en klaar verpakt consumentenvlees voor directe levering in de supermarktschappen.

De leverancier verzorgt het uitbenen, snijden, wegen, verpakken, houdt voorraden en regelt de volledige logistiek. Door deze complete werkwijze verbetert ook de kwaliteit en de houdbaarheid aanzienlijk.