Clicky


De Zandbergen's Transport Groep neemt aandelen Ambrosius Transport Groep over

De Zandbergen's Transport Groep neemt aandelen Ambrosius Transport Groep over
20-09-2014 11:58 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

LIMMEN - De Zandbergen’s Transport groep met vestigingen in Limmen en Tilburg, gezamenlijk 300 werknemers, en de Ambrosius Transport groep te Hoogeveen, gezamenlijk 100 werknemers, zijn een strategische samenwerking aangegaan.

Deze bundeling van krachten vindt plaats door een overname van de aandelen van de Ambrosius Transport groep door de Zandbergen’s Transport groep.

De samenvoeging van de activiteiten leidt tot een versterking van de marktpositie van de beide ondernemingen. Hierbij blijft het management van beide bedrijven aan.

Met een gezamenlijk wagenpark van 300 vrachtwagen zullen beide gerenommeerde familiebedrijven elkaar versterken, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening voor haar opdrachtgevers vanuit de locaties Limmen, Tilburg en Hoogeveen gewaarborgd blijft.

Jos Zandbergen: "Met een volwaardige vestiging in het noordoosten van Nederland komt onze wens om te komen tot een landelijke dekking in vervulling."

Rinnie Lumer: "Consolidatie en schaalvergroting is wat we zochten en nodig hadden en nu vinden in deze samenwerking."

Beide ondernemingen menen hiermee een belangrijke stap voorwaarts te hebben gezet en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.