Clicky


CEVA ontvangt MVO prestatieladder certificaat

CEVA ontvangt MVO prestatieladder certificaat
15-09-2014 12:41 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

CEVA Logistics, een van ‘s werelds toonaangevende supply chain management bedrijven, heeft het “MVO prestatieladder level 3” certificaat behaald.

"Als CEVA in de Benelux onderschrijven wij de waarde van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en het erkennen en respecteren van de belangen, verwachtingen en zorgen van onze klanten, medewerkers, leveranciers, bureaus, buren, aandeelhouders, andere stakeholders en de maatschappij.  CEVA heeft gekozen voor het  "MVO prestatieladder" management systeem en haar People-Planet-Profit gerelateerde prestatie-indicatoren, omdat het voor ons van belang is dat het MVO beleid gedragen wordt door ons management- één van de belangrijkste voorwaarden vanuit de prestatieladder."

“In het begin van dit jaar hebben we ons gecommitteerd aan de "MVO prestatieladder" als een middel om onze MVO-activiteiten consistent te beheren en integreren in onze business functies, met behulp van onze bestaande ISO en SCA gerelateerde systemen en oplossingen. Dit certificaat is een erkenning dat MVO wordt ondersteund door onze gehele organisatie. We zullen dit systeem en certificering uit gaan rollen naar al onze andere vestigingen in de Benelux", zegt Pierre Girardin, EVP Benelux van CEVA Logistics.