Clicky


Wagenpark De Bielheimerbeek uitgebreid met nieuwe Scania P280

Wagenpark De Bielheimerbeek uitgebreid met nieuwe Scania P280
15-09-2014 09:45 | SCANIA | auteur De Redactie

GAANDEREN - Het wagenpark van wasserij De Bielheimerbeek uit het Gelderse Gaanderen is onlangs uitgebreid met een nieuwe Scania P280 trekker. De negen liter 280 pk Euro 6 motor trekt het voertuig vlot en zuinig zowel door het stadsverkeer als over de snelweg.

Bij de keuze van het nieuwe voertuig waren alle vier chauffeurs van het bedrijf betrokken. Naast de professionele uitstraling waren ook een makkelijke in- en uitstap en een groot raamoppervlak met vrij zicht belangrijke criteria voor het nieuwe voertuig. Los van elkaar waren alle chauffeurs het er over eens dat de demo van Scania aan alle eisen voldeed. De nieuwe truck werd afgeleverd door de vestiging Scania Gaanderen. Het voertuig blijft hier ook in onderhoud.

Eigenaar Rudi Beran van wasserij De Bielheimerbeek heeft het aanschaftraject geleid en was zeer te spreken over de professionele aanpak van Scania rondom de begeleiding, de ondersteuning van de werkplaats en de uiteindelijke aflevering. "Wij zijn specialisten in het professioneel wassen van allerhande textielen", aldus Rudi Beran.

"Daar ligt onze core business. Van trucks hebben we veel minder verstand en daarvoor is een goede en betrouwbare partner een belangrijke voorwaarde. Scania ontzorgt ons op het gebied van transport door, bijvoorbeeld, niet alleen de juiste truck te specificeren en te leveren, maar ook door ons te ondersteunen bij het monitoren van de truck op brandstofverbruik."

De Scania P 280 LA 4X2 MNA is compleet uitgerust en voorzien van vele veiligheid en comfort verhogende faciliteiten, zoals bijv. Adaptive Cruise Control. De P-Highline cabine biedt de chauffeur veel bewegings- en bergruimte. Scania Opticruise, instelbaar in diverse modi, zorgt ervoor dat de chauffeur zijn aandacht optimaal bij het verkeer kan houden.

De Bielheimerbeek is een professionele wasserij die vanuit Gaanderen en Varsseveld bedrijven door heel Europa bedient. Naast de traditionele dienstverlening van het ruim tachtig jarige bedrijf, worden ook specialistische diensten geboden als de verhuur en verkoop van linnengoed en bedrijfskleding voor de horeca, industrie en gezondheidszorg.