Clicky


Nieuwe Mercedes vrachtwagens voor Landjuweel

Nieuwe Mercedes vrachtwagens voor Landjuweel
12-09-2014 11:25 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

Op 5 september werden aan Landjuweel BV de sleutels overhandigd van drie splinternieuwe Mercedes vrachtwagen Actros. Aeilko Doornbosch van Mercedes Wensink uit Groningen overhandigde de sleutels aan Jan Peter Wierenga.

Landjuweel bv heeft een eigen transportdivisie genaamd Jansen Transport. Jansen Transport is gespecialiseerd in het transport van agrarische (bulk)producten, maar ook voor stukgoed, vervoer van (landbouw)machines is de nodige expertise in huis. Jansen Transport verzorgt zowel nationale als internationale transporten.

De nieuwe vrachtwagens zijn vervanging voor drie trucks en voldoen aan de nieuwste eisen. De Mercedes-Benz Actros is de onbetwiste zuinigheidskampioen. Mercedes ontwikkelt continu nieuwe, brandstof besparende technieken zoals het anticiperende cruise control Predictive Powertrain Control (PPC). De nieuwe Actros met Euro 6 motor kent dan ook geen gelijke als het gaat om rendement.

Dit past goed bij de doelstelling van Landjuweel en Jansen Transport aldus Jan Peter Wierenga, transportmanager van Jansen Transport.