Clicky


Speciale trucks slaan brug tussen transport en landbouw op vakbeurs AGRO Techniek Holland

Speciale trucks slaan brug tussen transport en landbouw op vakbeurs AGRO Techniek Holland [+foto's]
11-09-2014 09:25 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BIDDINGHUIZEN - Speciale trucks slaan een brug tussen de transportsector en de landbouw op de vakbeurs AGRO Techniek Holland welke van 10 tot en met 13 september 2014 wordt gehouden in Biddinghuizen, Flevoland.

Ook hier weer vele grote en speciale voertuigen die je steeds vaker op de weg tegenkomt als landbouwvoertuig of als gekentekend voertuig voor het onderhouden van onder andere bermen langs (auto)snelwegen. Speciale machines en aangepaste trucks daar waar landbouw en transport samenkomen.

Deze Mercedes Unimog is van het type U400 en voorzien van twee maaibalken van de firma Herder. Een gereedschapdrager met kenteken.

Een truck met de eigenschappen van een landbouwtrekker is deze Iveco Trakker 6x2 met 360 pk, gebouwd door de firma Veldhuizen uit Groenekan op kenteken als een truck.

Een ander product van de firma Veldhuizen is een 4-assige oprijwagen gebaseerd op een Iveco truck, netto laadvermogen 22 ton. Ruim voldoende voor een forse graafmachine van een aannemer.

Deze Vredo VT 393 is voorzien van een Euro 6 motor, uitvoeringen voor bermonderhoud met maaibalken zijn geschikt voor gebruik op de (auto)snelwegen.

Een opvallende verschijning is deze Hydro Trike van de firma Vervaet, deze uitvoering kom je op de weg niet snel tegen, maar des te meer naast de weg.

De Multi Tool Trac is een universele gereedschapdrager en deze lijkt zo weggereden uit de film Starwars, zeker geen alledaags voertuig deze Multi Tool Trac.

Nu zijn de huidige generatie landbouwtractoren toch al aan de forse kant, met extra banden op beide assen is deze New Holland helemaal een imposante verschijning.