Clicky


GVG Oliehandel kiest voor Van den Anker

GVG Oliehandel kiest voor Van den Anker
10-09-2014 13:54 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

SON - GVG Oliehandel BV kiest voor logistiek dienstverlener Van den Anker voor het vervoer, van een breed assortiment smeermiddelen en reinigingsmiddelen, in de Benelux. Kwaliteit en duurzaamheid waren hierbij doorslaggevende factoren. Voor GVG Oliehandel BV is een hands-on en service gerichte mentaliteit belangrijk, zowel intern als extern. Van den Anker is in meerdere opzichten een ideale partner.

Met een eigen 24-uurs ADR distributienetwerk, verspreid over de Benelux, levert de samenwerking met Van den Anker meer service op op het gebied van levertijden en tracking & tracing. Belgische klanten van GVG Oliehandel BV zien de levertijd van hun order voortaan met een dag verkort worden. En klanten kunnen in het vervolg snel zien hoe laat de levering wordt verwacht.

De retourname van leeggoed behoort ook tot een van de werkzaamheden die verricht gaan worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciale retourdozen, welke door GVG Oliehandel BV zijn ontwikkeld. Lege jerrycans kunnen zo op een geordende manier verzameld worden tot de retourdoos vol is. Net als onze nieuwe partner organiseren wij het transport (van leeggoed) graag efficiënt.

Logistiek kenmerkt zich bij GVG Oliehandel BV door de one-stop-source aanpak. Alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft is in één levering te bestellen. In het centrale magazijn worden orders gepikt door eigen medewerkers die alle productcombinaties op een pallet mogelijk maken.

GVG Oliehandel BV vertegenwoordigt een aantal merken: als bedrijf is zij onafhankelijk Benelux importeur van Aspen en internationaal actief met de merken Agialube, Fillpartner en Firelux. Dochteronderneming C-inco ontwikkelt, produceert en verkoopt reinigingsmiddelen voor de industrie en doet hetzelfde voor de consument onder het merk Gently.

Van den Anker is met bijna 50 jaar ervaring marktleider in de chemische logistiek van verpakte goederen. De organisatie heeft zes vestigingen met een totale opslagcapaciteit van 100.000 palletplaatsen, dat naast de Benelux ook het Duitse Ruhrgebied en Noord-Frankrijk bedient.