Clicky


Veel speciaal transporten van landbouwvoertuigen voor AGRO beurs 2014

Veel speciaal transporten van landbouwvoertuigen voor AGRO beurs 2014 [+foto's]
09-09-2014 13:51 | Speciaal Transport | auteur De Redactie

BIDDINGHUIZEN - AGRO Techniek Holland is een tweejaarlijkse vakbeurs, die gehouden wordt van woensdag 10 september tot en met zaterdag 13 september in Biddinghuizen, Flevoland.

AGRO Techniek Holland is Nederlands grootste landbouwevenement, 260 fabrikanten en dealers showen ruim 3.000 landbouwmachines van meer dan 450 bekende merken aan de bezoekers, die welkom zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

Het materiaal bestaat uit trekkers, werktuigen en oogstmachines waarmee zowel binnen- als buiten demonstraties worden gehouden. Het opbouwen van deze vakbeurs begint al weken voor de opening, voertuigen en materiaal worden per dieplader aangevoerd.

Landbouwtrekkers, oogstmachines en gereedschappen hebben vaak dusdanige afmetingen dat zij als speciaal transport getransporteerd moeten worden. Vooral breedte en hoogte vragen om transport per dieplader.

Vincent van 't Schip, directeur van J. Middelkoop Logistics meldt: "Wij zijn de afgelopen twee weken zeer druk bezig geweest met een grote hoeveelheid special cargo transporten voor deze beurs. J. Middelkoop Logistics is trots op de ontwikkelingen in de landbouwsector en blijft constant investeren in haar medewerkers en bijbehorende materieel."

Ook Fred Veldhuizen van Veldhuizen Transport mailde een foto van afgelopen zaterdag.

Een gigantische operatie waarbij het aangevoerde materiaal afkomstig is uit alle windstreken tot zelfs over onze grenzen.

©Rob Dragt