Clicky


Nieuwe DAF XF 410 FA voor Keijbeck opleidingen

Nieuwe DAF XF 410 FA voor Keijbeck opleidingen
03-09-2014 09:54 | DAF | auteur De Redactie

SUSTEREN - Recentelijk heeft Keijbeck Opleidingen haar tweede computer geschakelde lesvrachtauto in gebruik genomen middels het aanschaffen van een splinternieuwe DAF XF 410 FA Euro 6. Daarmee is Keijbeck Opleidingen de enige verkeersschool in Limburg die twee lesvrachtwagens met automatisch geschakelde versnellingsbak in het wagenpark heeft.

Wist u dat u met een automatisch geschakelde vrachtauto tóch het schakelrijbewijs kunt halen? De vrachtwagen moet dan wel aan wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze vrachtwagens voldoen beiden aan deze voorwaarden.

"Voor kandidaten die opzien tegen het schakelen, of die moeite hiermee hebben, is het een uitkomst. Veel bedrijven stappen tegenwoordig over op automaten, dus we voorzien hiermee aan een behoefte vanuit het bedrijfsleven”, aldus directeur Roger Keijbeck.

De nieuwe vrachtwagen is tevens voorzien van een hydraulische laadklep. Daardoor kan de wagen ook ingezet worden voor de Praktische Toetsen en voor de Nascholingscursussen in het kader van Code 95.

De vrachtwagen wordt ook gebruikt voor de LZV-opleidingen (Lange Zware Voertuigen, tot 25,25 mtr) die wij verzorgen met onze eigen voertuigen.

Keijbeck Opleidingen is al meer dan 25 jaar actief als verkeersschool en als opleider in de transportsector en daarmee toonaangevend in Limburg.