Clicky


TIV beurs van start gegaan in Evenementenhal Hardenberg

TIV beurs van start gegaan in Evenementenhal Hardenberg
03-09-2014 08:36 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HARDENBERG - Dinsdag 2 september 2014 is de jaarlijkse TIV (Technische Industriële Vakbeurseurs) in de Evenementenhal van Hardenberg van start gegaan. Dit jaar voor de zestiende keer en sinds 2012 is er gekozen voor een clustering van drie vakbeurzen. Dit om de exposant efficiënter te laten netwerken en de bezoeker een totaalplatvorm te bieden.

De TIV, De vakbeurs voor de technische industriële branche. De METAVAK, (verspanende en niet verspanende industrie). Hierbij kunt u denken aan metaalbewerkingscentra, CNC machines, plaatbewerkingsmachines, machines voor oppervlaktebehandeling, lastechniek en andere aanverwante producten en diensten.

De VILO, Verpakkingsindustrie, Intern transport, Logistiek en Opslagbranche. De vakbeurs die alle logistieke processen met elkaar verbindt.

De TIV beurs telt zo’n 300 exposanten en duurt nog tot en met 4 september. De openingstijden zijn van 13:00 uur tot en met 21:00 uur.

Ook Transport Online was dit jaar op de beurs aanwezig. Bart Stobbe, redacteur/sales, nam een kijkje op deze logistieke beurs voor u.