Clicky


C. van Heezik Vrieslogistiek groeit verder in België

C. van Heezik Vrieslogistiek groeit verder in België
02-09-2014 17:24 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Vanaf 1 september 2014 zijn de vrachtwagens van C. van Heezik Vrieslogistiek dagelijks in België te zien. Door acquisitie van een groot distributiepakket voor een reeds bestaande klant verstevigt C. van Heezik haar positie in België aanzienlijk. Waar voorheen alleen op dinsdag en donderdag naar de zuiderburen werd gereden zal dat nu dagelijks gebeuren.

“Deze stap past uitstekend in onze groeistrategie”, aldus directeur W. Berends. “Vanuit ons warehouse in Utrecht is het net zo ver naar Groningen als naar Brussel. Met Utrecht als centrum van onze activiteiten realiseren we voor onze relaties de kortste routes naar hun klanten. Dit is kostenefficiënt en draagt bij aan vermindering van de CO2 uitstoot.”

Uniek is dat het backhaul volume groter is dan het uitgaande volume. “Een luxe probleem”, volgens Berends, “normaal is het zaak handel te vinden voor de lege kilometers naar huis, maar dat is nu geen enkel issue, we kunnen dus vanuit een competitieve positie op zoek naar meer volume richting België.”