Clicky


Palletways breidt distributienetwerk uit met Visser Transport Bolsward

Palletways breidt distributienetwerk uit met Visser Transport Bolsward
02-09-2014 17:19 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIJMEGEN - Het Friese Visser Transport Bolsward (VTB) heeft zich aangesloten bij het distributienetwerk van Palletways voor de ‘overnight’ palletdistributie. Palletways verstevigt hiermee haar positie als grootste en snelst groeiende netwerk voor palletvracht in Europa.

Visser Transport Bolsward is één van de Nederlandse onafhankelijke transportbedrijven binnen het Palletways Benelux distributienetwerk. Dit netwerk biedt een breed scala aan express distributiediensten voor kleine zendingen palletvracht in Europa. Als lid van het Palletways netwerk verzorgt Visser Transport Bolsward het transport in Friesland.

Gjalt Visser, directeur van Visser Transport Bolsward: 'De samenwerking met Palletways biedt ons diverse strategische voordelen. Als lid van Palletways kunnen wij in ons eigen verzorgingsgebied ons aanbod voor klanten vergroten. Door de uitstekende onderlinge samenwerking zien wij veel kansen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Een ander voordeel is dat we de bezettingsgraad van onze distributiewagens kunnen verbeteren."

Foto's

  • J.Roeland
    VTB