Clicky


Nieuwe DAF CF 310 FA Space Cab bergingsvoertuig voor Koolen Garage en Bergingsbedrijf

Nieuwe DAF CF 310 FA Space Cab bergingsvoertuig voor Koolen Garage en Bergingsbedrijf
02-09-2014 08:17 | DAF | auteur De Redactie

EMMEN - Koolen Garage en Berging is sinds 2006 actief nadat zij de activiteiten op dit gebied overgenomen had van Auto- en Bergingsbedrijf De Jong. Laatstgenoemde beëindigde de werkzaamheden. Op 21 oktober 2010 is Koolen verhuisd naar een nieuw pand aan de Jacob le Mairestraat 10 in Emmen

Vanuit deze locatie verrichten zij onder andere reparatie en onderhoud en alle merken auto’s en bestelwagens en voeren hiervoor de APK keuringen uit.

Naast het garagebedrijf is deze locatie ook de uitvalsbasis voor het bergingsbedrijf waarin zijn  voor een aantal opdrachtgevers werken. Hieronder zijn onder andere de verschillende alarmcentrales, politie en justitie. Daarvoor beschikken zij over gecertificeerd, modern materieel en deskundige bergers.

Onlangs is het wagenpark uitgebreid met de eerste DAF. Het gaat hier om een DAF CF 310 FA. Dit voertuig is onder andere uitgerust met de ruime Space Cab cabine en de AS Tronic versnellingsbak. De opbouw bestaat uit een schuifplateau met een dubbel laaddek. In combinatie met de 2-assige aanhangwagen is daardoor de vervoerscapaciteit verder uitgebreid.

De aflevering van deze prachtige combinatie werd door DAF dealer Sent Waninge Emmen B.V. verzorgd.