Clicky


Twaalf nieuwe DAF vrachtwagens voor Bos Dynamics

Twaalf nieuwe DAF vrachtwagens voor Bos Dynamics
01-09-2014 19:19 | DAF | auteur De Redactie

Door een strategische overname van een gerenommeerd klantenpakket en de daarmee gepaard gaande groei heeft, Cor-Albert Bos, directeur-eigenaar van Bos Dynamics, onlangs weer 12 nieuwe DAF vrachtwagens aangeschaft. Marijn Bos, verkoopleider bij Bakker Bedrijfswagen Groep, overhandigde de voertuigen.

De vloot van de 12 nieuwe DAF trekkers is opgebouwd uit vier CF 440 FT trekkers en één CF 440 FA bakwagen, alle met de PACCAR MX-11 motor uitgevoerd als Space Cab, en zeven XF 460 FT Super Space Cab trekkers met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor.

Een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, standverwarming, koellade, Luxury Air stoel, het unieke DAF Night Lock systeem, dat eenvoudig en doeltreffend beschermt tegen inbraak en beroving en het DAF Driver Performance Assistant (DPA) dat de chauffeur ondersteund bij het zo zuinig mogelijk rijden, zijn onderdeel van de zeer complete uitvoering.

De totale vloot van Bos Dynamics bestaat uit 65 trekkers en 75 opleggers die vooral wordt ingezet voor lengte transport en groupage vervoer in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

Cor-Albert Bos stelt: “Om succesvol te kunnen zijn in deze tijd moet er veel met weinig mensen worden gerealiseerd. Wij hebben hiervoor gemotiveerde mensen, een uitstekende automatisering en proberen alles in één keer goed te doen. Wat dan vanzelf resulteert in een goede dienstverlening”.

Innoveren en vooruit zien is dan ook voor Cor-Albert ‘dagelijks werk’. Met 70 gemotiveerde medewerkers worden de transporten van veelal schadegevoelig lengtemateriaal vervoerd. Voor toonaangevende producenten in Europa verzorgt Bos Dynamics groupage vervoer van lengtegoederen en volle wagenladingen in papier- en bouwtransport. Voor de professionele en particuliere bouwmarkten wordt met de grootste zorg onder andere winkelinrichtingen, overheaddeuren, tuinhout en plaatmateriaal getransporteerd, waarbij de trailers voorzien zijn van een kooiaap.

Bos Dynamics is enthousiast over de Bakker Bedrijfswagen groep: “Al vanaf de start in 2011 is DAF voor ons een geweldige truck. Onze dealer is als
geen ander thuis in onze problematiek, levert een perfecte service en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding”, zegt Cor-Albert.

Foto's

  • Bos Dynamics
    Bos Dynamics