Clicky


Twee nieuwe Scania R 450 trekkers voor Eljo Exalto B.V. Brakel

Twee nieuwe Scania R 450 trekkers voor Eljo Exalto B.V. Brakel
01-09-2014 17:58 | SCANIA | auteur De Redactie

BRAKEL - Onlangs zijn er door de Scania vestiging in ’s-Hertogenbosch twee trekkers afgeleverd aan Eljo Exalto B.V. te Brakel.

Het betreffen twee Scania R 450 LA4X2HNA trekkers, voorzien van de 450 pk sterke 13 liter Euro 6 motor, Scania Opticruise versnellingsbak in combinatie met Economy-modus en Active Prediction. De twee voertuigen vervangen twee trekkers van een ander Zweeds merk.

Eljo Exalto heeft gekozen om de voertuigen compleet in huisstijl van de dealer te laten komen. Dankzij het Central Delivery Workshop systeem kan veel tijd worden bespaard en wordt elke truck compleet identiek afgeleverd.

De 450 pk Euro 6 motor noteert een gunstig brandstofverbruik en presteert uitstekend in combinatie met de andere elektronische hulpmiddelen als Active Prediction om zo het brandstofverbruik nog verder omlaag te brengen.

Eljo Exalto is een jong en dynamisch transportbedrijf, dat zich geheel richt op speciaal en uitzonderlijk transport. Of het nu lang of breed is, van buizen tot brugdelen, bij Eljo Exalto zegt men niet snel nee tegen een opdracht. Dit is de kracht van dit bedrijf.