Clicky


Jan Hoogervorst al 40 jaar chauffeur bij D.J. Middelkoop & Zn

Jan Hoogervorst al 40 jaar chauffeur bij D.J. Middelkoop & Zn
28-08-2014 16:43 | Transport | auteur De Redactie

NIEUW-VENNEP - Jan Hoogervorst, geboren op 7 juli 1950, trad op 14 juli 1974 op 24 jarig leeftijd in dienst bij zijn huidige werkgever D.J. Middelkoop & Zn uit Nieuw-Vennep.

Jan komt nog uit de generatie van de langdurige arbeidscontracten, waarbij de mentaliteit van "niet zeuren maar doorgaan" met de paplepel ingegoten werd.

Middelkoop is een echt familiebedrijf, waarbij de generaties elkaar opvolgen. Inmiddels voert de derde generatie onder leiding van Rob Middelkoop, die dit samen met zijn broer en zwager runt, alweer 17 jaar het bewind en heeft  Jan gedurende zijn loopbaan ze allemaal gekend en mee gewerkt.

In de beginjaren van Jan zijn loopbaan reed hij veel voor de Heineken Brouwerij, op dat moment de grootste klant van Middelkoop. Daarnaast veel werkzaamheden gedaan voor een bekende zeep en chips fabrikant uit die tijd, voornamelijk bediening van de Nederlandse markt.

Omdat Jan nog wel van uitdagingen hield, heeft hij een aantal jaren ook Internationaal gereden, zogenaamde Airport to Airport trucking. Hoogtepunt was in die tijd de trip naar Finland die hij samen met Rob Middelkoop maakte.

Vandaag de dag werkt Jan nog fulltime en met veel plezier, oa geconditioneerde producten voor een Aziatische retailer. Hoewel de tijd behoorlijk veranderd is en collega’s veel meer op zichzelf zijn, blijft hij optimistisch en vind altijd met zijn positieve instelling zijn weg binnen de organisatie.

Directie en medewerkers hebben hem afgelopen woensdag terecht in het zonnetje gezet met een bos bloemen, taart en een groot bord voor de deur. Uiteraard volgt er nog een officieel feestje waar hij gehuldigd zal worden, maar dit wordt expres na de vakantie tijd gepland.