Clicky


Stena Line vergroot Noordzee vrachtcapaciteit

Stena Line vergroot Noordzee vrachtcapaciteit
26-08-2014 17:04 | Algemeen | auteur De Redactie

HOEK VAN HOLLAND - Als reactie op de toegenomen vraag op de Hoek van Holland -Killingholme route, voegt Stena Line extra capaciteit toe vanuit Rotterdam Europoort naar Killingholme.

De Stena Scotia, in eigendom van Stena Group, zal met ingang van 2 september 2014, drie keer per week gaan opereren tussen Rotterdam Europoort en Killingholme in het Verenigd Koninkrijk.
 
In een toelichting hierop zegt Annika Hult, Algemeen Directeur  Stena Line B.V.: "Wij spelen hiermee in op de toegenomen vraag vanuit de markt. Onze twee huidige vrachtschepen, de Stena Transit en Stena Transporter, die tussen Hoek van Holland en Killingholme varen zitten op piek vertrektijden regelmatig vol. Op verschillende momenten kunnen we de groeiende volumes dus niet meer kwijt."

"Vanuit de verwachting van verdere economische groei in het Verenigd Koninkrijk willen wij op voorhand onze klanten de best mogelijke opties bieden, waardoor zij zeker zijn van continuïteit en een verhoogde flexibiliteit. Met de aanvullende dienstregeling van de Stena Scotia kunnen we nog beter aan hun vraag voldoen."