Clicky


Britse Maritime Group neemt Roadways Container Logistics over

Britse Maritime Group neemt Roadways Container Logistics over
21-08-2014 11:12 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

FELIXSTOWE(GB) - Het Britse Maritime Group Limited uit Felixstowe heeft Aegeus Transport Limited, de holding van Roadways Container Logistics Limited, overgenomen. De overname betreft het gehele bedrijf inclusief de werknemers, materieel en nevenvestigingen. Roadways Container Logistics is het op vier na grootste container transportbedrijf van Groot-Brittannië.

"Dit is een spannende en strategische zet en past uitstekend bij onze Maritime Group. Met de verwerving van Roadways Container Logistics ontstaat een compleet bedrijf met dienstenpakket waarmee wij onze klanten nog beter kunnen bedienen", aldus John Williams, managing director bij Maritime Group.

De overeenkomst omvat 374 medewerkers, een vloot van 241 voertuigen, vestigingen in Henegouwen(B), Felixstowe, Leeds, Manchester, het bedrijf Nursling in Southampton en Birmingham Intermodal Freight Terminal (BIFT) bij Birch Coppice in Tamworth.

In totaal zal het gecombineerde bedrijf nu meer dan 1.300 voertuigen op de weg hebben en een ongeëvenaard Brits transport- en opslagnetwerk verwerven.