Clicky


Lichtgewicht Bulthuis volumekipper op Transport Compleet

Lichtgewicht Bulthuis volumekipper op Transport Compleet
20-08-2014 09:49 | Transport Compleet | auteur De Redactie

VB Trailerbouw presenteert gelijktijdig met de start van de bietencampagne de Bulthuis volumekipper op Transport Compleet in Gorinchem.

De aluminium Bulthuis volume kippers zijn speciaal ontwikkeld voor het transport van losgestorte agrarische producten zoals aardappels, graan en bieten. Door zijn lage eigengewicht kan een extreem laag combinatiegewicht worden gerealiseerd. Een volumekipper (56,6m3) met Bulthuis besturing op de achteras kan al geleverd worden vanaf 7.300 kg.

Door gebruik te maken van een Bulthuis besturing ontstaat er een ideale gewichtsverdeling en wordt een grote wendbaarheid gerealiseerd. Bovendien resulteert deze Bulthuis besturing in een lager brandstofverbruik en zijn de banden minder onderhevig aan slijtage.

VB Trailerbouw heeft met haar kwaliteitsmerk Bulthuis al vele tientallen jaren ervaring in de productie van kippers en schuifvloer trailers voor losgestort vervoer van oogst producten. De ervaringen van onze klanten stellen we centraal in het continu door ontwikkelen van onze producten. Hierdoor sluiten onze producten naadloos aan op de eisen die u stelt aan uw materieel voor het oogst vervoer.

U vindt VB Trailerbouw op stand 196 van de Evenementenhal in Gorinchem. Transport Compleet vindt plaats van 2 t/m 4 september.