Clicky


Twee nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6 voor J&M Logistics

Twee nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6 voor J&M Logistics
19-08-2014 09:38 | DAF | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Twee nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6 bakwagens met de nieuwe viercilinder PACCAR PX-5 motor zijn door Antoine van Dijk, verkoper bij De Burgh Eindhoven, afgeleverd aan J&M Logistics in Eindhoven. De twee LF’s zijn uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, dakspoiler en fenders, luchtgeveerde achteras, front- en achterzichtcamera en een gesloten laadbak met klep. De nieuwe DAF LF bakwagens worden ingezet voor de winkeldistributie in Nederland en België.

Zuinig en milieuvriendelijk, het zijn deze items die Jeroen Walravens, mededirecteur van J&M Logistics, enorm aanspraken bij de aanschaf van de nieuwe DAF trucks.

Hoe zuinig kan de DAF LF zijn, vraagt Jeroen Walravens. Om dit voor Jeroen overzichtelijk te maken is één van de DAF LF bakwagens uitgerust met een uitgebreid pakket aan “brandstof besparende” extra’s zoals aerodynamische dakspoiler en fenders, skirts en spatlappen, een geheel gesloten zijkant en een opbouw met een optimale laadbak hoogte. De zeer complete cabine van de LF, standaard voorzien van volledig verstelbare stoelen, een dashboard inclusief de DAF Driver Performance Assistant (DPA) rondom de chauffeur ontworpen en met alle bedieningselementen perfect onder handbereik, is door Jeroen en de dealer aangevuld met extra meetapparatuur en track and tracing system. De laadbak is ‘piek gecertificeerd’ en geleverd door de Eindhovense Carrosserie Fabriek (ECF). Beide wagens worden een jaar nauwgezet getest door twee chauffeurs, die afwisselend in de wagens gaan rijden.

Samen met 35 gemotiveerde medewerkers werken J&M (Jeroen Walravens en Michel Metselaar) dagelijks voor een aantal vaste relaties in Nederland en België. Onder andere voor de winkeldistributie van het Kruidvat, waarvoor deze DAF LF ’s worden ingezet, en met het transport van ADR-goederen (medische en industriële gassen), door heel Europa.

Alle chauffeurs  bij J&M hebben de cursus Code 95 met goed gevolg doorlopen. Onlangs heeft J&M het ambitieuze keurmerk van Transport en Logistiek Nederland mogen ontvangen. 

Meedenken en samen ontwikkelen, zijn de sterke punten van de samenwerking tussen J&M Logistics en De Burgh Eindhoven. En de drie items: de DAF LF, de dealer en de klant, zorgen samen voor deze sterke combinatie. Daarbij is er een geweldige service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.