Clicky


Transportbedrijf Christian Hoefnagels haalt foto's van 'verdachten' van Facebook

Transportbedrijf Christian Hoefnagels haalt foto's van 'verdachten' van Facebook
15-08-2014 12:25 | Criminaliteit | auteur De Redactie

ASTEN - Stond tot gisteren de Facebookpagina van transportbedrijf Christian Hoefnagels Internationaal Transport BV nog vol berichtjes over vermeende Turkse daders die vrachtwagens van Hoefnagels gestolen zouden hebben, vandaag zijn deze berichtjes echter spoorloos verdwenen.

Waarom de transportondernemer alle berichtjes en foto's van mogelijke daders verwijderd heeft is niet bekend. Hoefnagels rept met geen woord meer over de diefstal op zijn Facebookpagina. Echter staat er sinds vrijdagochtend 2:51 uur een bericht op de Facebookpagina van Hoefnagels waarin iemand dreigt met een rechtszaak in verband met de wet op de persoonsbescherming. De naam van de schrijver van het bericht leidt naar een nepaccount dat vannacht is aangemaakt.

Via Facebook was Hoefnagels op jacht naar de hoofddader van de diefstal van een aantal van zijn vrachtwagens, opleggers en een bakwagen. Hij wilde 5.000 euro betalen aan degene die de Turk H. bij hem aan de balie afleverde. "Dood of levend, het maakt ons niet uit", stelde hij gisteren nog.

H. zou volgens Hoefnagels via een Haags transportbedrijf het materieel hebben gehuurd en nooit hebben teruggebracht.