Clicky


Directeur Ambrosius Transporten 40 jaar werkzaam bij het transportbedrijf

Directeur Ambrosius Transporten 40 jaar werkzaam bij het transportbedrijf
12-08-2014 17:01 | Transport | auteur De Redactie

HOOGEVEEN - Vandaag, dinsdag 12 augustus 2014, is de directeur van Ambrosius Transporten, Dhr. Rinnie Lumer, op de kop af 40 jaar werkzaam binnen het bedrijf.

Omdat zijn collega’s dit feit natuurlijk niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan, hebben zij het ‘oudste paard’ van stal gehaald, voorzien van een spandoek. Met een klein Ambrosius-konvooi werd eerst een ontbijt thuisbezorgd, welke Dhr. Lumer en zijn echtgenote achterin een oplegger mochten nuttigen. Hierna heeft hij zelf het stuur ter hand genomen, om met de Daf 2100 oldtimer naar de zaak te rijden.

Aangezien Dhr. Lumer binnen het bedrijf zo’n beetje alle functies heeft vervuld gedurende zijn loopbaan, van autowasser tot heftruckchauffeur, en van planner tot vrachtwagenchauffeur, leek het de collega’s een mooi idee hem deze functies vandaag nogmaals te laten invullen.

’s Ochtends hebben de klanten en chauffeurs kennis mogen maken met de oude-nieuwe planner, en in de middag stonden onder andere een onderhoudsbeurt van een vrachtauto en heftruck rijden op het programma.

En zoals voor op de truck stond te lezen: 40 jaar transporteur, van vakantiebaan naar directeur!