Clicky


Nieuwe GFK-steel voor Levarht

Nieuwe GFK-steel voor Levarht
06-08-2014 15:52 | Trailers | auteur De Redactie

Wezenberg Trailers heeft een nieuwe ‘source to freshness’ geleverd aan Levarht, een gestuurde Krone koeloplegger in GFK-steel uitvoering.

De oplegger bevat een Thermo King SLXe-300 diesel/elektrisch met start/stop systeem. De koelmotor is voorzien van een CargoWatch temperatuurregistratiesysteem. Tevens is de koelmotor voorzien van PPP, Produce Protection Plus, dit voorkomt topvriezing. Verder bevat de oplegger 5 x rails tegen dak, een liftas, een gereedschapskist en centrale smering.

Gedreven door zijn pioniersgeest is Levarht continu op zoek naar kansen om de meest verse groenten en fruit in het win­kelschap te krijgen. Levarht regisseert de keten van land tot klant en streeft altijd naar de optimale - vaak kortste - weg. Daar­voor is Levarht altijd op zoek naar die telers die de allerbeste kwaliteit producten, jaarrond vers en op tijd leveren. Om dat te garanderen, werkt Levarht met telers over de gehele wereld. Zo zorgt Levarht dat de consument krijgt wat hij wil; verse groenten en fruit direct van het land.

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg