Clicky


ColliCare Logistics opent tweede kantoor in Denemarken

ColliCare Logistics opent tweede kantoor in Denemarken
06-08-2014 13:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZWAAGWESTEINDE - ColliCare Logistics ApS heeft een kantoor geopend in Bronderslev, in de buurt van Aalborg in Jutland. Deze gebeurtenis valt samen met de aanstelling van Claus Lynge als sales manager.

“De reden dat we het noorden van Jutland hebben gekozen is dat we hier dichtbij de verbindingen naar Noorwegen zitten”, vertelt Henrik Nielsen, algemeen directeur in Denemarken.

ColliCare Logistics opende het eerste kantoor in Denemarken in Kopenhagen in november 2012 met slechts één medewerker. Dankzij een gestage groei zijn dit inmiddels zeven medewerkers.

“ColliCare Logistics Denmark kan terugkijken op een positieve start, wij zijn goed ontvangen door de Deense markt, ondanks het feit dat we een nieuw en onbekend bedrijf zijn”, vult Henrik Nielsen aan.

In 2013 had ColliCare Logistics Denmark een omzet van 10,5 miljoen DKK(circa 1,5 miljoen euro). De verwachting voor 2014 is dat dit zal groeien naar een omzet van 30 miljoen DKK(ruim 4 miljoen euro). De verwachtingen van de Deense markt zijn daarom hooggespannen en ColliCare Logistics ziet vele mogelijkheden.

Henrik Nielsen vervolgt: “Ondanks het feit dat wij onze niche markten hebben, bieden we onze klanten meer dan alleen standaard diensten. Wij luisteren en analyseren goed wat onze klanten nodig hebben en spelen daar met oplossingen op in. Dit is één van de redenen van ons succes.”

ColliCare is een snel groeiend bedrijf dat de grootste logistieke bedrijven uitdaagt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen. Verder zijn er kantoren in Zweden, Denemarken, Nederland, India en China.