Clicky


Vijftien DAF XF Euro 6 trekkers voor RUTOM Cargo in Lierop

Vijftien DAF XF Euro 6 trekkers voor RUTOM Cargo in Lierop
06-08-2014 09:52 | DAF | auteur De Redactie

LIEROP - Onlangs heeft RUTOM Cargo, vijftien nieuwe DAF XF trekkers in gebruik genomen, geleverd door Loven Trucks Helmond. De trekkers zijn onderverdeeld in 11 XF 460 FT Super Space Cab trekkers, met een tankcapaciteit van zo’n 1500 liter brandstof en 4 XF 460 FT Low Deck Space Cab trekkers voor de inzet van zowel mega- als standaard-opleggers.

Alle vijftien nieuwe DAF trekkers zijn uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. De verstelbare dakspoiler, aerodynamische hoekspoilers en fenders zorgen voor een verdere verlaging van het brandstofverbruik. De cabine in zowel de Space als Super Space uitvoering biedt een optimale werkomgeving voor de chauffeur.

Met 120 gemotiveerde medewerkers heeft RUTOM Cargo zowel nationaal en internationaal een logistieke oplossing op maat. Concurrerende tarieven en een geweldige service staat hoog in het vaandel.

Dagelijks transporteert RUTOM Cargo deel- en complete ladingen, van hoogwaardige en temperatuur gecontroleerde producten naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Finland, Tsjechië en Oostenrijk. Het wagenpark is voorzien van moderne technologie. De nieuwe boordcomputer die in ieder voertuig aanwezig is dient als real time track and trace communicatie middel en scanner, zodat de documenten direct na afhandeling en/of levering online inzichtelijk zijn voor de klanten.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vindt RUTOM Cargo het belangrijk om voorop te blijven lopen, vandaar dat er gekozen is voor de DAF Euro 6 voertuigen.

Tom van den Broek spreekt over een samenwerking tussen RUTOM Cargo en LOven Trucks die uitstekend is. “De dealer komt met goed doordachte voorstellen, een uitstekende service en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Het onderhoud aan de trekkers wordt door onze dealer verzorgd”.