Clicky


Geluk bij een ongeluk bij kantelen vrachtwagen

Geluk bij een ongeluk bij kantelen vrachtwagen [+foto's]
05-08-2014 10:50 | Ongevallen | auteur De Redactie

LANDSHAM(D) - In het Duitse Landsham heeft een vrachtwagenchauffeur maandagmiddag enorm veel geluk gehad. Zijn vrachtwagen kantelde terwijl de man ernaast stond. Toen de man na het ongeval zijn ogen opende lag hij ineens ín zijn cabine in plaats van ernaast. Volgens de hulpdiensten heeft de man enorm veel geluk gehad.

De 59-jarige man uit München stond maandagmiddag 13:30 uur naast zijn cabine op het industrieterren van Landsham. De man was bezig middels een kleine kraan, gemonteerd achter op zijn vrachtwagen, grote stenen te lossen. Mogelijk heeft één van de stempels het begeven en kantelde de vrachtwagen.

Het raam aan de bestuurderskant was helemaal open. Laat nu net dit gedeelte bovenop de man vallen. Hierdoor raakten wel zijn benen bekneld maar het bovenlichaam van de man lag helemaal vrij in de cabine. Door de inmiddels al geloste stenen kwam de cabine ook niet volledig op de grond terecht maar boven op de stenen waardoor zijn benen niet volledig bekneld raakten.

Een geluk bij een ongeluk!

De man was aanspreekbaar en behulp van een hefkussen is de man uit zin benarde positie bevrijd en naar een ziekenhuis gebracht.

Voor foto's van dit bizarre ongeval klikt u hier!