Clicky


Olsthoorn Verpakkingen kiest voor de nieuwe Mercedes-Benz Antos

Olsthoorn Verpakkingen kiest voor de nieuwe Mercedes-Benz Antos
30-07-2014 10:23 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

MAASDIJK - Onlangs heeft de firma Olsthoorn Verpakkingen uit Maasdijk maar liefst twee exemplaren van de nieuwe Mercedes-Benz Antos in gebruik genomen. De trucks, die gebruikt gaan worden voor het vervoer van verpakkingsmaterialen voor bloemen en planten, zijn geleverd door Mercedes-Benz Maasdijk.

De Antos bakwagens zijn voorzien van een schone en zuinige 270 Pk sterke Euro 6 motor en een Powershift automatische versnellingsbak. De  9,70 meter lange laadbak is geleverd door de firma Burgers uit Aalsmeer.

“De keuze voor Mercedes-Benz is gemaakt op basis van het gunstige brandstofverbruik, de souplesse van het rijden, de betrouwbaarheid en de uitstraling” aldus Boudewijn Olsthoorn. “Daarnaast levert de truckvestiging in Maasdijk echt maatwerk. Zo is de achteruitrijcamera aangesloten op het navigatiesysteem. Dit is extra veilig en bovendien gemakkelijk voor de chauffeur. Vijf extra LED werklampen, die op de trucks zijn gemonteerd, maken het gemakkelijker om in het donker goed te kunnen manoeuvreren op de soms smalle lanen bij kwekers. Uit dit soort zaken blijkt dat men echt met de ondernemer meedenkt.”

Olsthoorn Verpakkingen is in 1968 ontstaan. Vanuit de bloemenveiling werd bij Transportbedrijf C. Olsthoorn de vraag neergelegd, om verpakkingen te leveren aan exporteurs. De veiling zag dit zelf niet langer als kernactiviteit en wilde haar eigen dienstverlening beperken tot het veilmoment aan de klok. Uit deze vraag is Olsthoorn Verpakkingen ontstaan. Olsthoorn Verpakkingen heeft service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Bestellingen worden vaak al binnen 2 uur geleverd. Het bedrijf, met 25 medewerkers en vestigingen in Maasdijk, Honselersdijk en Aalsmeer, weet sinds haar oprichting ieder jaar weer een groei te realiseren.  Het bedrijf is sinds 2008 onderdeel van de Van der Windt Group welke in 2013 onderdeel is geworden van Paardekooper Verpakkingen.

Mercedes-Benz Maasdijk is een vestiging van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB). Met in totaal zes vestigingen en een kleine 250 medewerkers is MBDB de dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart en AMG. Daarnaast  is MBDB als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en partner van het Mercedes-Benz Classic Center.