Clicky


Politie op zoek naar vrachtwagenchauffeur die getuige was van geweld tegen vrouw

Politie op zoek naar vrachtwagenchauffeur die getuige was van geweld tegen vrouw
28-07-2014 16:55 | Overtredingen | auteur De Redactie

STROE - De politie zoekt getuigen die op donderdagavond 24 juli hebben gezien, dat getracht is een jonge vrouw op parkeerplaats Jool-Hul langs de A1 uit haar auto te trekken. De politie zoekt specifiek contact met een vrachtwagenchauffeur die tijdens het gebeuren de parkeerplaats opreed.

Het incident deed zich omstreeks 23:30 uur voor. De vrouw was door wegwerkzaamheden verkeerd gereden en wilde op de parkeerplaats haar navigatie opnieuw instellen. Terwijl zij stilstond en met de navigatie bezig was, werd plotseling haar portier opengetrokken.

Twee mannen probeerden haar met geweld uit de auto te trekken. Het slachtoffer heeft zich verweerd en op het moment dat een vrachtwagen de parkeerplaats opreed, ging het tweetal er vandoor in een kleine donkere auto.

Erg geschrokken

Het slachtoffer was zo enorm geschrokken, dat ze pas later de politie belde. Die stelde nog een onderzoek in op de A1, maar er werd niemand aangetroffen. De verdachten waren getint en de een was gezet, de ander had een slank postuur.

Getuigen gezocht

De politie vraagt tips en wil specifiek contact met de vrachtwagenchauffeur die rond die tijd de parkeerplaats opreed. Het is niet bekend of het een Nederlandse- of buitenlandse vrachtwagen was. Men kan bellen met 0900-8844.