Clicky


Van de Looy Transport kiest voor G.Magyar

Van de Looy Transport kiest voor G.Magyar
28-07-2014 16:42 | Trailers | auteur De Redactie

OIRSCHOT - Afgelopen week mocht Van de Looy Transport uit Oirschot een prachtige nieuwe G.MAGYAR tankoplegger in ontvangst nemen uit handen van Cosmo Trailers in Lochem. De RMO (Rijdende Melk Ontvangst) tankoplegger heeft een capaciteit van maar liefst 36.000 liter bij een eigen gewicht van maar 14.980 kilogram voor de complete combinatie.

Van de Looy Transport rijdt voor FrieslandCampina en uiteraard voldoet de nieuwe aanwinst ruimschoots aan het programma van eisen (PVE) van FrieslandCampina. G.MAGYAR is de specialist op het gebied van RVS en aluminium tanktrailers, tankwagens en tankaanhangwagens voor het transport van vloeistoffen. Cosmo Techniek in Lochem is al meer dan 20 jaar importeur van het merk G.Magyar.

De G.MAGYAR RMO tankoplegger is bovendien uitgerust met een Cosmo VMI melkontvangst installatie welke door Cosmo Techniek geheel in eigen beheer ontwikkeld is. Dit zeer accurate en betrouwbare meetsysteem voor de rijdende melk ontvangst werkt op basis van het ‘constant vacuüm’ principe.

Dit principe is door Cosmo Techniek geoptimaliseerd en geheel aangepast aan de eisen van het Nederlandse RMO transport. De Cosmo VMI wordt daarom al jaren gebruikt door vele RMO vervoerders en is bovendien de snelste installatie op de markt!