Clicky


Oproep: 10 jaar Transport Online - wat is u het meest bijgebleven?

Oproep: 10 jaar Transport Online - wat is u het meest bijgebleven?
30-07-2014 17:59 | Transport | auteur De Redactie

ZWAAGWESTEINDE - Op zaterdag 14 maart 2015 zal Transport Online tien jaar bestaan. Een heugelijk feit die wij niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Wat wij precies gaan doen gaan we nu nog niet onthullen maar wij zijn wel op zoek naar speciale verhalen.

In die tien jaar hebben wij vele duizenden nieuwsartikelen, interviews en achtergronden bij het nieuws geplaatst. Inmiddels al ruim 50.000 artikelen!

Welk verhaal heeft u aangegrepen in de afgelopen tien jaar en waarom? Welk verhaal heeft het meeste indruk op u gemaakt, en waarom?Welk verhaal vond u het leukst, en waarom? Van welke verhalen zou u nog eens een vervolg willen lezen? Hoe zou het nu met bijvoorbeeld (onschuldige) vrachtwagenchauffeurs die in het buitenland gevangen hebben gezeten na hun vrijlating zijn gegaan? Of hoe is het een bedrijf vergaan na die grote brand, of dat faillissement? Of was u zelf hoofdpersoon in één van onze nieuwsartikelen en wilt u vertellen hoe het nu met u is?

Of heeft u door de vacatures op onze website uw droombaan gevonden, of juist die vrachtwagenchauffeur die u zocht?

Laat het ons weten via ons speciale e-mailadres 10jaar@transport-online.nl, vergeet niet uw contactgegevens in uw e-mail te vermelden. Anonieme reacties worden niet gebruikt.