Clicky


Zwaargewonde man aangetroffen in Eindhoven

Zwaargewonde man aangetroffen in Eindhoven
25-07-2014 11:18 | Binnenland | auteur De Redactie

EINDHOVEN - De politie is dringend op zoek getuigen van een mogelijk verkeersongeval, waarbij een nog onbekende man vrijdagochtend zwaargewond raakte.

Rond 05.30 uur kreeg de politie een melding dat er bij de kruising van de Zeelsterstraat met de Botenlaan in Eindhoven een gewonde man liep. Op de rand van het trottoir aan de Zeelsterstraat werd de man aangetroffen. Hij was ernstig gewond en bloedde hevig, onder meer door verwondingen aan zijn gezicht, meldt de politie.

De man verklaarde door een auto te zijn aangereden, maar kon niet duidelijk maken wat er precies was gebeurd en wie hij was. Wel gaf hij aan van Bulgaarse afkomst te zijn.

Het slachtoffer werd ter plaatse door ambulancemedewerkers behandeld en meegenomen naar het ziekenhuis in Eindhoven. Daar bleken beide polsen van de man gebroken te zijn. De man had verder ernstige verwondingen aan en waarschijnlijk in zijn hoofd. Hij is in het ziekenhuis geopereerd en wordt vermoedelijk overgebracht naar het ziekenhuis is Tilburg. Zijn toestand is kritiek en de man is niet aanspreekbaar.