Clicky


Nieuwe Daf FTG CF.460 SC voor Bolk Container Transport

Nieuwe Daf FTG CF.460 SC voor Bolk Container Transport
23-07-2014 13:39 | DAF | auteur De Redactie

ALMELO - Onlangs is vanuit Cosmo Trucks Hengelo een fraaie nieuwe DAF FTG CF.460 SC afgeleverd aan Bolk Container Transport te Almelo. De nieuwe aanwinst wordt bij Bolk Container Transport ingezet als zwaar-transport trekker met de bijbehorende ontheffingsattesten. De DAF trekker is onder meer uitgerust met een super air stoel, alarm, zwaailampen en ZF-intarder.

Bolk Container Transport verzorgt dagelijks het containertransport als huisvervoerder voor Combi Terminal Twente in Hengelo. Met ongeveer 30 eigen combinaties én 10 vaste charters transporteert Bolk Container Transport alle maten zeecontainers op vakkundige wijze.

De hoofdzaak vormt het zeecontainer transport welke per binnenschip aankomen op de terminals van Combi Terminal Twente naar de laad- en losadressen in het achterland, vooral het gebied in een straal van ongeveer 75 kilometer rond Hengelo. Men maakt gebruik van een doordacht ‘omkoppelsysteem’ voor laden en lossen zonder wachtkosten.

Verder zorgen zogenaamde ‘Sideloaders’ en kiepchassis voor een hoge mate van efficiency en flexibiliteit. Ideaal bij zware containers of moeilijk bereikbare plekken. Bij Bolk Container Transport staat innovatief en duurzaam vervoeren centraal in het beleid. Daaraan draagt de nieuwe DAF FTG CF.460 Euro6 dan ook zeker een steentje bij.