Clicky


De eerste IVECO Stralis Hi-Road Euro-VI op LNG afgeleverd aan ST van den Brink

De eerste IVECO Stralis Hi-Road Euro-VI op LNG afgeleverd aan ST van den Brink
22-07-2014 10:35 | Iveco | auteur De Redactie

Vorige week maandag heeft IVECO-dealer Schouten een nieuwe IVECO Stralis Hi-Road Euro-VI op LNG afgeleverd aan ST van den Brink. Dit is de eerste af-fabriek Euro-VI Stralis met LNG als brandstof. Voor het transportbedrijf is dit reeds het zesde voertuig in het wagenpark met vloeibaar aardgas als brandstof. Het rijden op LNG biedt ST van den Brink verschillende voordelen: verlaging van de CO2-reductie, een minimale fijnstof uitstoot en bevoorrading van de binnensteden buiten de venstertijden.

Transportonderneming ST van den Brink is opgericht in 1945. Toen werden er transporten uitgevoerd met paard en wagen in de regio Ermelo. Heden ten dage St van den Brink een dynamische transportonderneming gespecialiseerd in het vervoer van temperatuur gecontroleerde producten. ST van den Brink is actief in het bevoorraden van supermarkten, het transport van zuivelproducten, foodservice en nationaal en internationaal vervoer in het non-food retail segment. ST van den Brink(incl. het in 2013 overgenomen Knap Transportgroep) beschikt over bijna 700 medewerkers, een wagenpark van 450 trekkende eenheden en 15 standplaatsen in Nederland.

Het transportbedrijf uit Ermelo hecht veel waarde aan de principes van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo worden het aantal transportbewegingen en de beladingsgraad geoptimaliseerd. Het moderne wagenpark van ST van den Brink bevat een grote diversiteit een voertuigen om elke transportopdracht zo efficiënt mogelijk en met een zo laag mogelijke CO2-emissie uit te voeren.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport