Clicky


Stoffelijk overschot gevonden in auto Henry de Vries

Stoffelijk overschot gevonden in auto Henry de Vries
21-07-2014 19:08 | Overig | auteur De Redactie

ZEEWOLDE - De politie heeft maandag 21 juli in de auto van de vermiste Harderwijker Henry de Vries een stoffelijk overschot aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of het om de vermiste Harderwijker gaat. De familie is hierover geïnformeerd.

De auto die gisteren door honden van de Stichting Signi Zoekhonden was gevonden, is vandaag door duikers onderzocht en wordt geborgen. Duidelijk is al wel, dat er zich een stoffelijk overschot in de auto bevindt. Het Team Forensische Opsporing en rechercheurs van de nationale politie, eenheden Midden-Nederland en Oost-Nederland, zijn de hele dag betrokken geweest bij de berging en het veilig stellen van eventuele sporen.

Vaststelling identiteit

De auto wordt naar een politiebureau gebracht om het stoffelijk overschot te bergen en de vaststelling van de identiteit realiseren. De politie hoopt de familie zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven over de identiteit van het aangetroffen stoffelijk overschot.

Tips

Als er mensen zijn die weten hoe en wanneer de auto in de Hoge Vaart terecht is gekomen, dan kunnen zij bellen met de politie via 0900 - 8844.

Henry de Vries werd sinds 27 november 2013 vermist. Hij werd voor het laatst gezien op camerabeelden bij een tankstation in Almere.

Henry de Vries was vestigingsdirecteur van Beelen Midden Nederland.