Clicky


Van Waveren Transport Amsterdam neemt honderdste Volvo in ontvangst

Van Waveren Transport Amsterdam neemt honderdste Volvo in ontvangst
18-07-2014 09:54 | Volvo | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Vrijdag 18 juli heeft Volvo Group Truck Center de 100e Volvo afgeleverd aan Van Waveren Transport uit Amsterdam. Vanaf de F88 tot aan de huidige nieuwe FH zijn van Waveren Transport en Volvo onafscheidelijk met elkaar verbonden.

Van Waveren Transport is in 1972 opgericht door Es van Waveren en is een specialist in het vervoeren van ADR producten. Met name chemicaliën en motorbrandstoffen in bulk.

Vandaag de dag is Van Waveren al 40 jaar meester in transport. Met een hecht team van gespecialiseerde mensen en zeer compleet uitgerust materieel, voldoet het bedrijf aan alle eisen voor veilig vervoer van oonder andere gevaarlijke stoffen en is het toonaangevend in het vervoeren van ADR producten.

Met name door de hoge veiligheidseisen die in dit segment worden vereist is Volvo al 40 jaar de trotse leverancier bij Van Waveren Transport.

De recent geleverde Volvo Euro 6 trucks zijn allen als Light-Concept geleverd speciaal voor tanktranport. Tevens zijn alle nieuwe voertuigen voorzien van Adaptive cruise control incl. noodstop / Lane Change Support / Lane Keeping Support / Driver Alert Support / BI-Xenon verlichting en I-Park Cool.

Met de nieuwe generatie Volvo FH staan veiligheid, duurzaamheid en zorg voor het milieu bij van Waveren Tanktransport aan de basis van de honderdste levering.