Clicky


DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab voor D.V.K. Transport

DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab voor D.V.K. Transport
17-07-2014 11:13 | DAF | auteur De Redactie

DE LIER - BLOM-DSW heeft recentelijk deze DAF XF440 trekker afgeleverd aan D.V.K. Transport uit De Lier.

De 440 pk sterke Euro 6 motor in de XF trekker is gekoppeld aan een AS-Tronic 12-versnellingsbak.Ook is er gekozen voor een MX Engine Brake voor extra remvermogen.

De truck is verder uitgerust met onder andere het DAF Night Lock, aluminium brandstoftanks en een extra lang bordes met opstap.

De DAF XF is geheel naar wens van de klant opgebouwd en in de spuiterij gespoten in de bedrijfskleuren van DVK Tranpsort.

D.V.K. transport b.v. werd opgericht in 1970 door Dirk Voskamp. In dat jaar begon hij met het vervoer van tomatenkistjes vanaf de kistjesfabriek in Maassluis naar diverse veilingen en tuinderijen in het Westland.

D.V.K. transport B.V. is een bedrijf met jarenlange ervaring in de transport sector met een welbekende Westlandse no-nonsens mentaliteit’ en werkt met enthousiaste mensen die staan voor vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en punctualiteit.

Het bedrijf is in bezit van negen vrachtwagens, uitgerust met track en trace en alarminstallatie en heeft een ruim aantal containerchassis die het vervoer van diverse formaten zeecontainers mogelijk maken. Tevens heeft D.V.K transport B.V. zich gespecialiseerd in het laden van containers voor vervoer en verscheping.