Clicky


Transvenlo start strategisch partnerschap met Lotrex

Transvenlo start strategisch partnerschap met Lotrex
07-07-2014 10:30 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Traditionele groepage netwerken krijgen steeds meer de vorm van “palletdistributie netwerken”. Dit vraagt een andere manier van denken en doen. Transvenlo erkent dit als geen ander, en wenst haar voorsprong in de markt te behouden, als het gaat om kwaliteit. Hierdoor krijgt het Europees Pallet Distributie Netwerk (EPDS) steeds meer vorm krijgt. Na de strategische participatie in Palletforce (U.K. v.v.) en One Express (Italië v.v.) wordt Frankrijk aan het netwerk toegevoegd middels het gerenommeerde Franse distributiesysteem genaamd Lotrex.

Via vier hoofddepots in Rungis, Dijon, Avignon en Toulouse en meer dan 100 distributiepunten is Transvenlo in staat korte doorlooptijden aan te bieden tegen zeer interessante condities.

Lotrex sluit naadloos aan bij de filosofie van Transvenlo. De strategische partners genieten in hun land grote naamsbekendheid, zijn middelgroot en zelfstandig, maar genieten bovenal een grote reputatie. Door de krachten en visie te bundelen ontstaat een netwerk welk dicht bij de klant staat en weet wat er in de markt wordt gevraagd

Zowel vanuit hun Nederlandse als Belgische HUB’s verzorgt Transvenlo dagelijkse vertrekken van en naar geheel Frankrijk. "Ons “real time” Tracking & Tracing systeem geeft onze klanten elk moment van de dag inzage over de status van hun goederen. Een afgetekend afleverbewijs kan simpelweg van de Transvenlo website gedownload worden zodra de goederen geleverd zijn."

Mede door de transparantie en efficiëntie is er altijd zicht op de status van de zending, ondanks de enorme hoeveelheden palletzendingen welke Transvenlo dagdagelijks door Europa distribueert.