Clicky


ITC Holland Transport ontvangt eerste DAF CF Space Cab uit serie van zeven

ITC Holland Transport ontvangt eerste DAF CF Space Cab uit serie van zeven
07-07-2014 09:35 | DAF | auteur De Redactie

Zeven nieuwe DAF CF trekkers worden binnenkort geleverd aan ITC Holland Transport in Oss. De eerste DAF CF 400 FT Space Cab is onlangs door Andy van Batenburg, verkoper bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Dominicus van Schaick, directeur/eigenaar van ITC Holland Transport.

De nieuwe DAF CF 400 FT Space Cab trekker met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor is het perfecte distributievoertuig, waarbij het lage gewicht (onder de 7000 kg), en een uiterst laag brandstofverbruik van groot belang zijn. De geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, de luchtgeveerde chauffeursstoel, airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) dat de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens, geven de chauffeur samen met een zee aan opbergruimte de ideale werkomgeving. Het professionele transportbedrijf vervoert de meest uiteenlopende vloeibare levensmiddelen en grondstoffen naar Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Engeland.

ITC Holland Transport is een specialist in het vervoer van vloeibare levensmiddelen, plantaardige oliën en vetten, zuivel producten, vruchtensappen en grondstoffen voor de voedselindustrie

Steeds meer wordt er van de transporteur verwacht dat deze snel kan inspringen op vragen en wensen uit de markt. ‘Just-in-time’ is voor ITC Holland dan ook dagelijks werk, 24 uur per dag  en zeven dagen per week, samen met 110 gemotiveerde medewerkers, flexibel, onderscheidend en met een geweldige service. Dat bij het vervoer van vloeibare levensmiddelen hygiëne van het hoogste belang is spreekt voor zich. Het schoonmaken van de tanks wordt in eigen bedrijf door de afdeling ‘tank-cleaning’ met de uiterste zorg verricht en continu gecontroleerd. Vanzelfsprekend beschikt ITC Holland over alle certificaten, HACCP, ISO-900, GMP, ATCN en het Kosher Certificaat.

Het onderhoud aan het wagenpark wordt door ITC Holland zelf verzorgd, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bij DAF ontwikkelde unieke Web Connect voertuig onderhouds pakket. Dit pakket geeft direct inzicht in het onderhoud en de kosten van het totale wagenpark en de onderdelen voorraad.

Allers bedrijfswagens is een betrouwbare partner voor ITC Holland. Dominicus van Schaick is zeer tevreden over de samenwerking met Allers Bedrijfswagens: “Zij geven een geweldige service op maat, staan altijd voor ons klaar en komen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV