Clicky


Chaos op A4 bij Sloten na bizar ongeval

Chaos op A4 bij Sloten na bizar ongeval [+foto]
04-07-2014 08:45 | Ongevallen | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Op de A4 van Den Haag naar Amsterdam is vrijdagochtend bij Sloten een bizar ongeval gebeurd. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Twee vrachtwagens zijn daar in botsing gekomen met twee personenauto's. Daarbij is een van de vrachtwagens door de bermbeveiliging en een hek gereden en op het spoor beland.

Er zijn geen slachtoffers gevallen, alle bestuurders zijn volgens de zegsman met de schrik vrijgekomen. Bij het ongeluk is waarschijnlijk nog een derde personenauto betrokken geweest. "Het gaat om een witte auto die vermoedelijk de aanrijding heeft veroorzaakt. Wij zijn op zoek naar de bestuurder", zegt de woordvoerder.

Tussen Schiphol en Amsterdam Sloterdijk rijden door het ongeval geen treinen. De extra reistijd is meer dan een uur. De NS verwacht dat rond 11.00 uur het spoor weer is vrijgegeven.



Automobilisten op de A4 lopen ook vertraging op. De weg is tussen Badhoevedorp en Sloten dicht. Het verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A2. Volgens de ANWB kan het uren duren voor de weg weer wordt vrijgegeven.(Novum)

©Foto: Robbie Hiel