Clicky


36 DAF CF Euro 6 trekkers voor Hoyer Nederland

36 DAF CF Euro 6 trekkers voor Hoyer Nederland
03-07-2014 17:52 | DAF | auteur De Redactie

Hoyer Nederland, een dochteronderneming van Hoyer GmbH, heeft onlangs 36 DAF Euro 6 CF trekkers in gebruik genomen. Op de vestiging van DAF-dealer Truckland Rotterdam overhandigde Johan Doensen, Fleet Sales Manager DAF Trucks en Jelle Mol, Salesmanager Truckland Rotterdam de voertuigen aan Wim van Halum, Fleetmanager van Hoyer Nederland. De voertuigen zijn geleverd als onderdeel van een groot vlootvernieuwingsprogramma binnen de gehele Hoyer groep.

Hoyer GmbH, met het hoofdkantoor gevestigd in Hamburg, is een wereldwijd opererende onderneming gespecialiseerd in het transport van chemicaliën, vloeistoffen, vloeibare levensmiddelen en olie. “Maximale betrouwbaarheid, een laag eigengewicht voor een hoog laadvermogen en een uitstekend chauffeurscomfort”, vat Wim van Halum van Hoyer Nederland de keuze voor de nieuwe DAF CF trekkers samen.

De 36 CF trekkers zijn uitgerust met extra ruime Space Cab en de nieuwe, zuinige 10,8 liter PACCAR MX-11 motor met een vermogen van 320 kW435 pk. De trucks hebben verder zonder uitzondering  een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, Alcoa aluminium velgen, aslast-monitoring en uiteraard een ADR-specificatie.

Ook zijn ze uitgerust met Vehicle Stability Control (VSC) dat het scharen en kantelen van de combinatie tegengaat. Om het maximale rendement uit de voertuigen te halen, ontvangen de chauffeurs van Hoyer een chauffeurstraining.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Hoyer”, aldus Johan Doensen. “Hoyer is een toonaangevende transportonderneming die zeer hoge eisen stelt aan kwaliteit. Mooi dat om die reden (opnieuw) voor DAF gekozen is”.