Clicky


Half miljoen pakketten van kantoorgroothandel Quantore via DHL Parcel

Half miljoen pakketten van kantoorgroothandel Quantore via DHL Parcel
01-07-2014 15:25 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

UTRECHT - DHL breidt zijn diensten voor Quantore, groothandel in kantoorbenodigdheden, flink uit. De flexibiliteit die DHL heeft laten zien met het eerdere dienstenpakket was aanleiding om op te schalen naar het niveau van hoofdleverancier voor collovervoer. Het gaat hierbij om ruim een half miljoen pakketten op jaarbasis.

Deze week werd in Beuningen het contract getekend.

Aan de toekenning ging een tender vooraf, waarbij behalve naar flexibiliteit ook gekeken werd naar performance en servicepakket. Wat dat laatste betreft bleek DHL in staat te kunnen voorzien in de levering van dropshipmentorders, rechtstreeks aan de eindklant. Daarbij biedt DHL uiteenlopende mogelijkheden om zendingen succesvol aan te bieden, zoals vier bezorgpogingen in meerdere tijdsvensters, levering via DHL Servicepoints, interventie gedurende het bezorgproces, en avondleveringen.

Directeur Arnold Theuws: “DHL stelt zich op als een businesspartner. Onze logistieke kwaliteit moet doorklinken in de dienstverlening van DHL, ook als dat een keer een extra truck of een extra rit betekent.” Ronald Leunisse, operationeel directeur van DHL Parcel voegt daar aan toe: ”Going the extra mile noemen wij dat. Begrijpen wat de klant wil en dat ook waarmaken, dat is iets wat DHL’ers in iedere functie onderscheidt.”