Clicky


Nieuwe werkmaatschappij voor VSDV Transport

Nieuwe werkmaatschappij voor VSDV Transport
01-07-2014 10:14 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZWAAGDIJK - Om nog beter te kunnen inspelen op logistieke behoeften van klanten en relaties, is door VSDV Transport een nieuwe werkmaatschappij opgericht onder de verantwoordelijkheid van Frits Scholten: VSDV LogistiX.

Van Straalen de Vries Transport BV is sinds 10 jaar een bekende naam op het gebied van logistieke dienstverlening en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Naast de vertrouwde logistieke dienstverlening van Van Straalen de Vries wordt vanaf 1 juni in Zuid-Limburg het kwaliteitslabel van Van Straalen de Vries, verder uitgebouwd onder de naam VSDV LogistiX. "Wij verwachten hierdoor beter in te kunnen spelen op de logistieke vraagstukken van onze klanten, in Nederland maar met name ook in de Benelux en Noord-Frankrijk", meldt Eugène Reuser dinsdag.

Van Straalen Transport is opgericht in 1929 en De Vries Transport in 1933. In 2004 hebben Rober en Sjaak de handen ineen geslagen in VSDV Transport, met de bedoeling het bedrijf verder uit te bouwen. En dat is gelukt, want inmiddels werken hier ruim 200 mensen en rijden er ruim 110 vrachtauto’s voor ons.

Frits Scholten heeft een jarenlange ervaring met transport en logistiek in het zuiden van het land. Met zijn komst als verantwoordelijk directeur voor VSDV LogistiX blijft een bekend gezicht voor de relaties in de regio behouden en kan verder gewerkt worden aan de uitbreiding van onze activiteiten. Met zijn intrede heeft VSDV Transport nu vestigingen in Zwaagdijk, Spierdijk, Lisse en Hoensbroek.

Foto's

  • Van Straalen en de Vries
    Van Straalen en de Vries
  • Van Straalen en de Vries
    Van Straalen en de Vries