Clicky


Menken start met distributie voor Taco Mundo

Menken start met distributie voor Taco Mundo
01-07-2014 08:47 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Per vandaag start Leen Menken Foodservice Logistics met de gehele distributie voor Taco Mundo. Alle 16 vestigingen van deze Mexicaans georiënteerde franchise formule worden door Menken geleverd.

Menken, het bedrijf dat in 1987 is opgericht en startte als traditioneel vrieshuis, is inmiddels uitgegroeid tot een logistiek centrum voor geconditioneerde levensmiddelen. Van wereldwijde bulkvrachten voor grote internationale food formules, tot kratjes die door heel Nederland bij de consument aan huis worden geleverd (e-fulfilment). 

Maar ook wordt er op nationaal niveau rolcontainer distributie verzorgd voor diverse (fast) food formules. En Taco Mundo heeft nu ook besloten haar volledige distributie aan het Zoetermeerse bedrijf uit te besteden.

Taco Mundo is dé fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Met het assortiment dat bestaat uit Tacos, Burritos, Wraps, Salades, Quesadillas, Fajitas, Enchiladas en andere Mexicaanse en Tex-Mex gerechten, is Taco Mundo een gezond alternatief. Er wordt bezorgd aan huis of op kantoor, maar gerechten kunnen ook worden afgehaald of ter plekke genuttigd worden.