Clicky


A. van Tilburg BV sluit onderhoudscontract met BAS Logistics en Hereijgers Transport

A. van Tilburg BV sluit onderhoudscontract met BAS Logistics en Hereijgers Transport
18-06-2014 15:02 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROOSENDAAL - A. van Tilburg Truck- en Trailer service BV uit Roosendaal, Breda en Moerdijk heeft een onderhoudscontract afgesloten met BAS Logistics en Hereijgers Transport.

De BAS Group en AVT hebben hun jarenlange relatie vastgelegd in een alles omvattend onderhoudscontract voor het getrokken materiaal. Dit contract omvat ca. 200 eenheden.

Fleetmanagement, beschikbaarheid van het wagenpark, lage operationele kosten en een perfecte uitstraling van het wagenpark staan hierin centraal. Het Fleetmanagement wordt gerealiseerd middels het door AVT ontworpen, web gebaseerde Fleetcare systeem. In combinatie met preventief onderhoud komen BAS Logistics en Hereijgers Transport niet voor verrassingen te staan en zijn ze in staat te communiceren en de voortgang te monitoren.

De overeenkomst omvat naast alle technische aspecten (werkzaamheden, onderdelen, APK keuringen, 24/24 Europa service) tevens de speciale beurten die ervoor zorgen dat naast de technische staat van het voertuig de bovenbouw en uitstraling te allen tijde voldoen aan de strenge eisen van de BAS Group met betrekking tot waterdichtheid, functionaliteit en uitstraling.

"Ik ben er trots op om dit samen met onze medewerkers,  BAS Logistics en Hereijgers Transport bereikt te hebben", aldus Ton van Tilburg. Het is een kroon op onze jarenlange samenwerking.

Het betekent voor beide partijen een win-win situatie; de klant weet waar hij aan toe is en komt niet voor hoge, onverwachte, kosten te staan en aan de andere kant kan AVT alle werkzaamheden tijdig inplannen en spreiden.

A. van Tilburg BV is een hecht team met 135 servicegerichte medewerkers over vier vestigingen in West Brabant en met 3 hoofdactiviteiten: trailerservice, technische groothandel en mobiele hydrauliekservice. Het werken in kleine, enthousiaste teams, waardoor een grote betrokkenheid ontstaat en het focussen op ketenintegratie met de klant, is een van haar onderscheidende factoren.

Hereijgers Transport in Breda-Hazeldonk is al meer dan 80 jaar uw groepagespecialist voor de Benelux. Het warehouse van Hereijgers staat in Hazeldonk, strategisch gelegen aan de E19 tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Binnen 24 uur bezorgt Hereijgers overal in Nederland en België uw lading.

De BAS Group is een logistieke dienstverlener van Nederlandse herkomst die op dit moment diensten levert op het gebied van transport (weg & rail) en logistiek in de Benelux en Zuid Europa. In de toekomst zal de Bas Group zich richten op positie als allround logistiek dienstverlener met een aantrekkelijke thuismarkt positie in West Brabant gelegen tussen in de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en met groeimogelijkheden in Centraal en Zuid-Europa.

In het kader van deze groei is recent het nieuwe warehouse in Etten-Leur in gebruik genomen.