Clicky


Sleegers Internationaal Veetransport BV failliet

Sleegers Internationaal Veetransport BV failliet
13-06-2014 09:04 | Faillissementen | auteur De Redactie

BAKEL - Voor de rechtbank van Oost-Brabant op 11 juni 2014 Sleegers Internationaal Veetransport BV failliet verklaard. Het bedrijf is gevestigd aan de Bergroosstraat 28 in Bakel.

Volgens curator mr. Sanders ligt de oorzaak van het faillissement vooral in het feit dat er momenteel, vanwege mogelijke veeziekten, geen veetransport naar Rusland mogelijk is. "De marges in het veetransport zijn al vrij klein. Het vervoeren van vee naar Rusland is momenteel aan banden gelegd. Hierdoor blijven er alleen maar verliesgevende activiteiten voor het bedrijf over", aldus mr. Sanders.

Bij het bedrijf werkten rond de 13 werknemers.

Mr. Sanders is serieus aan het kijken naar een doorstart. "Ik verwacht dat binnenkort het vervoer van vee naar Rusland weer mogelijk is. Ik ben bezig met een doorstart zeker ook omdat het materieel in een andere bv is ondergebracht en deze is niet failliet."

Volgens de curator is de werkgever van het failliete bedrijf erg begaan met het lot van zijn werknemers en is deze voornemens zoveel mogelijk, en misschien wel al het, personeel mee te nemen in een doorstart.