Clicky


Verkeersschool van Buuren breidt wagenpark uit met vier nieuwe Volvo's FH12

Verkeersschool van Buuren breidt wagenpark uit met vier nieuwe Volvo's FH12
28-05-2014 10:06 | Volvo | auteur De Redactie

PIJNACKER - Toekomstige vrachtwagenchauffeurs worden binnenkort bij Verkeersschool van Buuren opgeleid in de allernieuwste serie van Volvo vrachtauto’s, de FH12.

Hierdoor neemt Verkeersschool van Buuren een groot gedeelte van de randomstandigheden weg en kan de leerling zich focussen op het rijden. Bijkomend voordeel is dat de leerling zuiniger leert rijden en om leert gaan met moderne technieken, wat van waarde kan zijn in de verdere loopbaan als beroepschauffeur.

Vorige week vrijdag, 23 mei, heeft Verkeersschool van Buuren uit Den Haag vier nieuwe lesvoertuigen geïntroduceerd en hiermee een nieuwe mijlpaal bereikt. Het gaat om de nieuwste Volvo FH12. Het nieuwe wagenpark bestaat uit drie Volvo FH12 bakwagens en één Volvo FH12 trekker.

Deze nieuwe voertuigen worden ingezet tijdens de rijopleidingen voor het rijbewijs C en E achter C.

Maandagochtend 26 mei zijn de eerste leerlingen de weg opgegaan met de nieuwe voertuigen en de eerste reacties zijn erg positief. Zelfs de eerste praktijkexamens zijn al met de nieuwe vrachtwagens afgenomen.

Met deze investering wil Verkeersschool van Buuren de kwaliteit nog verder verbeteren en de ervaring van de klant onvergetelijk (in positieve zin) maken.