Clicky


EFT, onderdeel van Bakker Groep, huurt bedrijfspand te Willebroek van WDP

EFT, onderdeel van Bakker Groep, huurt bedrijfspand te Willebroek van WDP
23-05-2014 09:49 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

WILLEBROEK(B) - WDP heeft het vrijgekomen bedrijfspand aan de Victor Dumonlaan te Willebroek, nabij de inlandse containerterminal, volledig verhuurd aan European Food Transport (EFT), onderdeel van de Bakker Logistiek Groep. Het bestaande pand ter grootte van circa 34.000 m² wordt gerenoveerd tot een volledig geconditioneerd warehouse voor voedingsmiddelen op maat van de klant.

Versterking van klantenrelaties over de grenzen heen

Na het vertrek van huurder DHL aan het einde van het eerste kwartaal 2014, heeft WDP de site te Willebroek, Victor Dumonlaan opnieuw verhuurd aan European Food Transport, onderdeel van de Bakker Logistiek Groep, dat daar zijn nieuwe hoofdkwartier in België zal vestigen. Eerder dit jaar werd de Bakker Logistiek Groep reeds huurder van een WDP-pand dat recent werd aangekocht te Tilburg.

In het kader van deze herverhuring, zal WDP de bestaande site renoveren en transformeren naar een volledig geconditioneerd warehouse voor voedingsmiddelen op maat en in samenspraak met de Bakker Logistiek Groep, dat zijn intrek zal nemen in dit vernieuwde bedrijfspand vanaf 1 februari 2015. WDP heeft de verhuring van dit pand vastgelegd in een lange termijn huurcontract.