Clicky


Brinkman Logistiek BV failliet verklaard

Brinkman Logistiek BV failliet verklaard
21-05-2014 10:13 | Faillissementen | auteur De Redactie

AMERSFOORT - Dinsdagmiddag 20 mei is door de rechtbank van Midden-Nederland transportbedrijf Brinkman Logistiek BV failliet verklaard.

Oorzaak van het faillissement ligt, volgens curator mr. H.G. Ruis, in de lage marges. "De directeur van Brinkman Logistiek geeft aan dat men steeds lager moet inschrijven om opdrachten binnen te halen. Daarnaast ligt het wegvallen van een aantal grote opdrachtgevers ook ten grondslag aan het faillissement."

Bij het bedrijf werken momneteel 26 werknemers. Op dit moment is er nog geen zicht op een doorstart. "Ik hoop op een doostart maar ik heb op dit moment nog geen concrete kandidaten. Er wordt niet doorgewerkt. Alle vrachtwagens die nu nog onderweg zijn maken hun rit af, komen naar het bedrijf en worden dan stilgezet", aldus mr. Ruis.

Brinkman Logistiek B.V. is een onderneming die sinds 2006 in Amersfoort actief is in het verrichten van logistieke activiteiten. De kernactiviteiten bestaan vooral uit (inter)nationaal transport in de Benelux met geïntegreerde distributieactiviteiten in Nederland. Daarnaast beschikt Brinkman Logistiek BV over een opslagruimte van 3000m2.