Clicky


Fashionwheels en CB samen verder als CB Fashion

Fashionwheels en CB samen verder als CB Fashion
22-04-2014 16:07 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Vanaf 22 april gaan Fashionwheels en de business unit Fashion van CB verder onder de naam CB Fashion. De nieuwe naam onderstreept de samenwerking tussen beide bedrijven die door participatie van CB in Fashionwheels per 1 januari 2014 een feit is. CB Fashion is door de krachtenbundeling één van de leidende spelers in de fashion logistiek in West-Europa.

Door te kiezen voor één sterk merk onderstrepen beide partijen hun gezamenlijke toegevoegde waarde en focus op de Fashion markt. Mark Fransen, CEO van CB Fashion: "De krachtenbundeling stelt ons in staat onze klanten nog beter te bedienen en verdere innovatie en ontwikkeling van dienstverlening mogelijk te maken. Samen bieden we complete logistieke oplossingen voor wholesale en retail op het gebied van warehousing, inkomende en uitgaande goederen en e-commerce logistiek."

De commerciële teams van CB en Fashionwheels trekken al sinds januari gezamenlijk op. Op korte termijn zijn ook op het gebied van vervoer snel synergievoordelen te behalen. Beide bedrijven zullen voorts hun volledige logistieke infrastructuur op termijn voor zover als mogelijk integreren.

Gedeelde ambitie

Logistieke dienstverleners CB en Fashionwheels tekenden 7 januari 2014 een definitieve samenwerkingsovereenkomst. CB heeft een belang van 50% van de aandelen in Fashionwheels verworven. De vergaande samenwerking past bij de ambitie van beide bedrijven om verder te groeien in de fashion logistiek.